icon meetings

Meetings J100

Jongeren zoeken samen met verschillende jeugdorganisaties antwoord op de vragen: “Hoe kunnen we de mensen in onze stad dichter bij elkaar brengen? Wat is de plaats van jongeren in de stad en wat hebben ze nodig?”

icon top J100

Top J100

Twee keer per jaar houden we een grote top waar de jongeren met politici en andere beleidsmakers kunnen praten.

icon droomhut actief

Droomhut

De jongeren van J100 dromen van een droomhut, een ontmoetingsplek die symbool staat voor jongeren en hun kijk op de stad.

icon wijkwandelingen wijken

Onze wijken

De jongeren van J100 kijken door hun eigen bril naar de wijk. De wijkwandelingen gaan door op zaterdagen, in verschillende wijken in de stad.

Droomhut

De jongeren van J100 droomden van een boomhut: een boomhut die hun ideeën voorstelt. Tegen eind 2018 willen die jongeren deze hut bouwen. De droomhut wordt een plek om nog andere jongeren en beleidsmakers in uit te nodigen en met hen te praten. Het wordt een plek om nieuwe ideeën te bedenken die de samenleving beter maken. Deze droomhut wordt gerealiseerd in samenwerking met Atelier Recup.

 

Deze reusachtige droomhut zal vanaf 2019 een plaatsje krijgen op Spoor Oost en wordt een nieuwe ontmoetingsplek voor jongeren met een idee in de stad!

icon date

Volgende stap

Wanneer: TBA
Waar: TBA
Over: TBA

Vorige stap

Wanneer: 03/10/2017

Waar: Spoor Oost

Over: Bespreking ontwerp droomhut met atelier recup